A stolen tag – once more!! :)

Came across this tag here and decided to take it up! So, here we go:

1.Grab the book nearest to you, turn on page 18 and find line 4.
Ans. Its two entrance doors, one opposite each alleyway, were painted a dark, unfriendly green, as were the boys’ and girls’ lavatories which squatted in separate corners of the courtyard, as if aware that, like the large, ash-filled dustbins, they were usurping precious playing space. (From a lovely book called To Sir, With Love by ER Braithwaite)
2.Stretch your left arm out as far as you can.& catch….
Ans. My intercom phone

3. What is the last thing you watched on TV?
Ans. News on TV 9 – some depressing piece on the casting couch 😦

4. Without looking, guess what time it is?

Ans. Around 12 pm

5. Now look at the clock, what is the actual time?

Ans. 12.04 pm
6. With the exception of the computer, what can you hear?
Ans. Colleagues talking to each other

7.When did you last step outside? What were you doing?
Ans. Today morning. I came to work from home.

8.Before you started this survey, what did you look at?

Ans. My schedule for the day

9.What are you wearing?
Ans. Salwar Kameez

10.When did you last laugh?
Ans- Yesterday night, over an utterly stupid conversation with the better half

11.What is on the walls of the room you are in?
Ans. A big glass window with blinds, a few TV sets and charts

12.Seen anything weird lately?
Ans. Not weird lately, but yes, saw and heard lots of upsetting stuff 😦

13.What do you think of this quiz?
Ans. It is a timepass quiz

14.What is the last film you saw?

Ans. Wake Up, Sid!

15. If you became a multimillionaire overnight, what would you buy?
Ans. A house and a world tour

16.Tell me something about you that I dunno
Ans. I am interested in trying to understand modern-art and instrumental and classical music to the best of my abilities

17.If you could change one thing about the world, regardless of guilt or politics, what would you do?
Ans. I would like there to be more love, passion and sensitivity in the world

18.Do u like to Dance
Ans. Sometimes…

19. Imagine your first child is a girl, what do you call her?
Ans. No idea. I believe it will strike us when the time comes to decide

20 Imagine your first child is a boy, what do you call him?
Ans. Same as above

21.Would you ever consider living abroad?
Ans. Not considering it at the moment, but if circumstances demand, I would go for it

22.What do you want GOD to say to you when you reach the pearly gates?
Ans. I am happy about what you did with what I gave you – your life!

Any interesting tags you came across of late, people? Do share…

******************************

Came across this song today morning and just fell in love with it. Check it out! :

Advertisements

2 Comments

Filed under Music, Tag

2 responses to “A stolen tag – once more!! :)

  1. Wonder where you get these tags 🙂 Some songs for the day

    Hai Dhuan (Vikas Blalla)
    Khate Hain Hum Kasam (Aatish – Sanjay Dutt)
    Mohabbat ZIndagi Hai(Nazar – A Shreya special :D)

  2. priyaiyer

    @vivek

    oh, i just randomly browse around till i find a tag that suits my needs for the moment.. yes, i am THAT desperate to write now and THAT bad is the blogger’s block or writer’s block or whatever it is that i am facing now 😐

    will check out the songs! thanks for the suggestions! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s